Τεχνικό γραφείο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το τεχνικό γραφείο 2Βengineers δημιουργήθηκε το 2010 με έδρα τα Ιωάννινα, όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Μπούγιας Ι. Πέτρος (Μsc Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός) και η Μπακόλα Ηλιάνα (Μsc Πολιτικός Μηχανικός) με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών: στην αποτύπωση, καταγραφή, σχεδίαση, κατασκευή αλλά και τη συμβουλευτική, διαχείριση, αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.
Βασικές αρχές του τεχνικού γραφείου είναι: η μετρητική ακρίβεια, ο σχεδιασμός χρηστικών κτιρίων-υποδομών, κατά το δυνατό ενεργειακά αυτόνομων, φιλικών προς το περιβάλλον, η αντιμετώπιση κάθε project ξεχωριστά με επικοινωνία και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη, η συνέπεια στις προδιαγραφές και στους χρόνους παράδοσης του κάθε έργου.
Ενδεικτικές υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο είναι: η εκπόνηση τοπογραφικών διαγραμμάτων, η έκδοση οικοδομικών αδειών, υπηρεσίες κτηματολογίου, μελέτες και εργολαβίες για δημόσια και ιδιωτικά έργα, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, η τακτοποίηση-ρύθμιση αυθαίρετων, οι πραγματογνωμοσύνες, οι βεβαιώσεις μηχανικού.
Η συνεργασία μας με εξειδικευμένο προσωπικό, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.
  • Find on

    ΜΠΟΥΓΙΑΣ Ι. ΠΕΤΡΟΣ

    Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός (Α.Π.Θ) - Μsc “Περιβάλλον & ανάπτυξη ορεινών περιοχών» (Ε.Μ.Π)
  • Find on

    ΜΠAΚΟΛΑ ΗΛΙΑΝΑ

    Πολιτικός Μηχανικός (Πολυτεχνείο Πατρών) Μsc “Περιβάλλον & ανάπτυξη ορεινών περιοχών» (Ε.Μ.Π)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το τεχνικό γραφείο διαθέτει σύγχρονα όργανα και τεχνολογικό εξοπλισμό για να ανταποκρίνεται σε όλο το φάσμα των τεχνικών δραστηριοτήτων.

Υπολογιστές

1.            PC HP 280 G2 MT (G4400/4GB/500GB/W10) / LG 29UM58-P

2.            Laptop Dell Inspiron 3567 (i3-6006U/4GB/1TB/W10)

3.            Laptop Sony Vaio SVF1521G6EW – 15.5″

Τοπογραφικός Εξοπλισμός

1. Total Station Topcon GPT-3000LN

2. STONEX S7 GPS/GNSS RTK

Εκτυπωτές – Σαρωτές

1 . ΗP Designjet 510

2. HP Officejet Pro 6960

3. HP Designjet

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στην διεύθυνση Γεωργίου Καλούδη 5, Τ.Κ 45221 στεγάζεται τo τεχνικό γραφείο 2Βengineers.